ДОСВІД ПРОВЕДЕННЯ В НМІУ ІНТЕРАКТИВНОЇ ЛЕКЦІЇ-ЗАНЯТТЯ «НУМІЗМАТИКА НА ДОТИК. З ІСТОРІЇ ГРОШОВОГО ОБІГУ УКРАЇНИ» ДЛЯ ДІТЕЙ З ВАДАМИ ЗОРУ - Бухманська, Зоряна; Бойко-Гагарін, Андрій (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
У межах проекту «Бути ближчими до кожного» авторами розроблено заняття на тему «Нумізматика на дотик. З історії грошового обігу України». Під час проведення заняття з історії грошового обігу українських історичних регіонів відвідувачам було надано можливість відчути давні монети та паперові гроші на дотик. У статті висвітлено досвід проведення інклюзивного заняття з нумізматики для незрячих дітей у Національному музеї історії України.