ОСОБЛИВОСТІ ЕКСКУРСІЙНОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ НА ДОСВІДІ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСКУРСІЇ «ПРОГУЛЯНКА МУЗЕЄМ» - Лихицька, Наталя (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
В повідомленні розглядається актуальність проведення музейно-виховної роботи з дітьми 5–8 років. Узагальнюється практичний досвід роботи з даною віковою категорією в науково-освітньому відділі НМІУ. Надано методичні рекомендації щодо проведення екскурсій, екскурсій-квестів, інтерактивних занять, майстер-класів для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.