ЗБЕРІГАННЯ МАСОВОГО МАТЕРІАЛУ В ФОНДАХ МУЗЕЮ АРХЕОЛОГІЇ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В. КАРАЗІНА - Іванова, Дарина (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена методиці зберігання масового матеріалу в фондах Музею археології ХНУ імені В. Н. Каразіна. А саме: використання боксів з хімічно нейтрального пластику, що дає можливість створити для матеріалу, який зберігається, належні умови. Ця методика використовується у нашому музеї з 2004 року та зарекомендувала себе позитивно, тому ми хочемо поділитися своїм досвідом.