Каталогізація творів українських митців у світових музеях і галереях. Постановка проблеми - Кушинська, Лариса (Науковий вісник Національного музею історії України, 2025)
Стаття присвячена проблемі ідентифікації вітчизняних митців саме як українських та оприявлення їхніх творів у колекціях світових музеїв і галерей.