Обігові монети України в контексті проведення грошової реформи 1996 р. (за матеріалами фондової колекції Національного музею історії України) - Барашкова , Оксана (Науковий вісник Національного музею історії України, 2025)
У статті на основі фондової колекції Національного музею історії України розкривається тема карбування обігових монет України напередодні проведення грошової реформи 1996 р. Актуальність теми обумовлена необхідністю розглянути надзвичайно цінні перші обігові монети України, які карбувалися невеликим тиражем конкретного випуску.