Побутові вироби хіх століття з порцеляни та фаянсу із зібрання Національного музею історії України - Попельницька, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2023)
Побутові вироби хіх століття з порцеляни та фаянсу із зібрання Національного музею історії України