Портрет Лесі Українки художниці Марії Сельської-Райх iз фондів НМІУ - Форманюк , Тетяна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Портрет Лесі Українки художниці Марії Сельської-Райх iз фондів НМІУ