Буддійські статуетки з колекції НМІУ, що належали епідеміологу Д. К. Заболотному: походження та атрибуція - Савченко , Олексій; Мироненко , Тамара (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Буддійські статуетки з колекції НМІУ, що належали епідеміологу Д. К. Заболотному: походження та атрибуція