Скульптура з колекції видатного танцівника та хореографа Сержа Лифаря (за матеріалами Національного музею історії України) - Походяща , Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Скульптура з колекції видатного танцівника та хореографа Сержа Лифаря (за матеріалами Національного музею історії України)