Шовкопляс Ганна Михайлівна – археолог за покликом серця (до 100-річчя від дня народження) - Безкоровайна , Юлія; Сорокіна , Світлана (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Шовкопляс Ганна Михайлівна – археолог за покликом серця (до 100-річчя від дня народження)