АРХЕОЛОГІЧНІ ДЖЕРЕЛА ЛИТОВСЬКО-ПОЛЬСЬКОЇ ДОБИ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОЗКОПОК Є. ПЛАМЕНИЦЬКОЇ НА ТЕРИТОРІЇ КРЕМЕНЕЦЬКОГО ЗАМКУ В 1973–1975 РР. - Чекурков, Василь; Войтюк, Олексій (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена результатам здійсненої авторами на протязі 2011–2013 рр. камеральної обробки археологічних матеріалів, датованих литовським періодом та отриманих в результаті експедицій Є. Пламеницької, проведених у 1973–1975 рр. на території Замкової гори у м. Кременець Тернопільської області.