КЕРАМІЧНИЙ КОМПЛЕКС ГОНЧАРНОГО ГОРНА З ПОСАДУ ДАВНЬОРУСЬКОГО ВИШГОРОДА (ЗА МАТЕРІАЛАМИ 2013 Р.) - Оленич, Андрій; Бібіков, Дмитро (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
В статті дано характеристику керамічному матеріалу з заповнення гончарного горна першої половини XI ст., дослідженого в 2013 р. на посаді давньоруського Вишгорода.