ФОРМУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ХУДОЖНЬОГО МЕТАЛУ В ЗІБРАННІ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ - Мироненко, Тамара (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
У статті розглядається історія формування колекції художнього металу Національного музею історії України від початку його заснування до сьогодення. Ключові слова: колекція, художній метал, Національний музей історії України.