ЕПІСТОЛЯРНА СПАДЩИНА РОДИНИ АНТОНОВИЧІВ У ЗІБРАННІ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ - Буняк, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
В статті йдеться про листування подружжя Дмитра та Катерини Антоновичів та Катерини Серебрякової з її батьком Михайлом Серебряковим. Листи написані на поштових картках, які зберігаються у Національному музеї історії України у фондовій групі “Рукописні документи”. Ключові слова: епістолярна спадщина, лист, поштова картка, рукописний документ, колекція, Національний музей історії України.