НІМЕЦЬКІ АРХЕОЛОГІЧНІ АЛЬБОМИ КІНЦЯ XIX – ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ XX СТ. У ФОНДАХ КАФЕДРИ АРХЕОЛОГІЇ КНУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА - Боровець, Павло (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена німецьким археологічним альбомам кінця XIX – першої половини XX ст., які зберігаються у фондах кафедри Археології КНУ імені Тараса Шевченка. Подається історична довідка щодо створення альбомів, висвітлюються особливості їх виготовлення, тематики викладених в них досліджень, а також яким чином вони опинилися в Україні.