НОВА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ СТИЛЮ КЛАСИЦИЗМУ У СУЧАСНОМУ НАСТІННОМУ ЦЕРКОВНОМУ МАЛЯРСТВІ - Степовик, Дмитро (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
Дослідження присвячене творчості Дрогобицької артілі художників (С. Г. Булко, І. В. Леськів, І. В. Орищак, Є. Г. Хруник), яка відновлює монументальне малярства в храмах України. Ключові слова: український іконопис, сакральне мистецтво.