ВНЕСОК МУЗЕЇВ ЛЬВОВА У ФОРМУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ЗБРОЇ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ - Шевченко, Олена Василівна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
Стаття присвячена питанню поповнення зібрання зброї Національного музею історії України у післявоєнний час предметами, що походять із відомих музеїв м. Львів. Приділено увагу відповідності атрибуції предметів, проаналізовано та виправлено неточності, допущенні у попередні роки через помилки, повʼязані з відсутністю повної облікової документації. Ключові слова: Національний музей історії України, Львівський історичний музей, Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, колекції, зброя.