ІНОЗЕМНІ ІНВЕСТИЦІЇ ТА ЦІННІ ПАПЕРИ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ ЧАСІВ ПЕРШОЇ ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЇ УКРАЇНИ. 1870–1918 РОКИ - Лазебник, Валентина Іванівна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
У статті розглянуто колекцію цінних паперів кін. ХІХ – поч. ХХ ст. з фондів ДНІМ та зроблено спробу аналізу її евристичних можливостей. Ключові слова: цінні папери, акції, облігації, іноземні інвестиції, промисловий розвиток, Катеринославська губернія