МУЗЕЙНА КОЛЕКЦІЯ ДЕРЖАВНОГО ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОГО ЗАПОВІДНИКА “БУША”: ФОРМУВАННЯ ТА СУЧАСНИЙ СТАН - Алексєєва, Алла (Науковий вісник Національного музею історії України, 2018)
У статті розглянуто основні історико-культурні пам’ятки заповідника “Буша”. Подано стислий опис музеїв: археології, етнографії, народних ремесел, звернено увагу на діяльність ДІКЗ “Буша” як привабливого туристичного об’єкта. Ключові слова: заповідник, замкова вежа, скульптура, музей, експозиція, колекція