ШЕВЧЕНКІАНА НА МАРКАХ ТА ПОШТОВИХ КАРТКАХ З КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Форманюк, Тетяна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
В статті представлений короткий екскурс про поштову друковану продукцію: марки, конверти, художні картки, які присвячені Т. Г. Шевченку і були надруковані з 1919 по 2014 р.