КОЛЕКЦІЯ СЕРЕДНЬОВІЧНИХ КАМ'ЯНИХ СКУЛЬПТУР ІЗ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОННОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ (ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ) - Полідович, Юрій (Науковий вісник Національного музею історії України, 2018)
В статті розглянуто 13 кам’яних скульптур половецького часу (ХІІ – перша пол. ХІІІ ст.), які зберігаються в районному краєзнавчому музеї м. Пологи Запорізької обл. Ключові слова: кам’яна скульптура, половці, Середньовіччя, Пологи, музей, колекція