ЗВІРЕННЯ НАЯВНОСТІ МУЗЕЙНИХ ПРЕДМЕТІВ З ФОНДОВО-ОБЛІКОВОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ: АНАХРОНІЗМ АБО ВІЧНО АКТУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ - Сєрих, Світлана (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена звіренню наявності музейний предметів з фондово-обліковою документацією в музеях. Автор статті на підставі документів, пов’язаних зі звіренням, проаналізував і висвітлив проблеми, які є в фондовій роботі, якщо не здійснюється звірення музейних предметів в музеях. Також в статті розглянуті кілька методів проведення звірення, які, на думку автора, є більш ефективними під час виконання зазначеної роботи. Ключoві слова: музейний предмет, музей, інструкція, звірення наявності, методика проведення, фондово-облікова документація, зберігач