РОЗРОБКА НОВОГО МЕТОДУ ЕКСПОНУВАННЯ ДВОБІЧНОГО ЖИВОПИСУ - Артеменко, Вадим (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Особливості технології, стану збереженості та реставрації двобічного олійного живопису на полотняній основі. Впровадження нового методу реставрації та експонування, з викорис- танням сучасних синтетичних матеріалів (на прикладі двобічної корогви «Два святителі та Св. Варвара» з приватної колекції).