ЗАГАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ В ОХОРОНІ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ УКРАЇНИ ТА АВТОРИЗАЦІЯ МУЗЕЙНИХ ПРЕДМЕТІВ - Індутний, Володимир; Походяща, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Автори статті піднімають актуальні проблеми сьогодення – збереження та авторизації культурного надбання світового та національного рівня значення, розглядають питання прав власності на пам’ятки культури, пропонують засоби державного та міжнародного регулювання обігу культурних цінностей, їх загальну класифікацію та сертифікацію.