ЛУБЕНСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ: ІСТОРІЯ, ПОДІЇ, ФАКТИ (ДО 35-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ПАМ’ЯТІ І. ГОРЕНКА) - Горенко, Лариса (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена історії Лубенського краєзнавчого музею, заснованого на основі зібрання К. Скаржинської та особі одного з директорів цього музейного закладу – І. Горенка.