Наукова інтрига навколо музейного твору, або «Страсті по штофу» (пам’яті Наталії Корнієнко) - Нечипоренко, Тетяна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2025)
Статтю присвячено дослідженню та атрибуції скляного штофа з колекції Національного музею декоративного мистецтва України, які здійснила колишня заступниця директора з наукової роботи музею Наталія Корнієнко. Текст надано частково скороченим.