Світлини Миколи Орла-Степняка з колекції Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського - Сулима, Оксана (Науковий вісник Національного музею історії України, 2025)
У статті проаналізовані світлини театрально-громадського діяча Миколи Орла-Степняка (1885–1950) із фотоальбому полтавської артистки Олександри Герцик (1886–1964). Фотографії виготовлені у період участі акторів у діяльності Полтавського українського музично-драматичного гуртка (1911–1918). Раритетний альбом належить до фотодокументального фонду Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського.