Діяльність історичного гуртка імені гетьмана Івана Мазепи Національного заповідника «Гетьманська столиця» в умовах воєнного стану - Пільтяй , Наталія (Науковий вісник Національного музею історії України, 2025)
У статті охарактеризовано діяльність історичного гуртка імені гетьмана Івана Мазепи Національного заповідника «Гетьманська столиця», спрямовану на популяризацію пам’яток культурної спадщини й фондової колекції закладу, формування національної свідомості та патріотичне виховання юного покоління українців.