Проведення XXVI олімпійських ігор в Атланті (за матеріалами Національного музею історії України) - Пуля, Ірина (Науковий вісник Національного музею історії України, 2023)
Проведення XXVI олімпійських ігор в Атланті (за матеріалами Національного музею історії України)