Вітальні адреси до 70-річчя архітектора Олександра Вербицького в зібранні Національного музею історії україни та Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва як джерело дослідження його архітектурно-будівельної та науково-педагогічної діяль - Буняк, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2023)
Вітальні адреси до 70-річчя архітектора Олександра Вербицького в зібранні Національного музею історії україни та Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва як джерело дослідження його архітектурно-будівельної та науково-педагогічної діяльності