Діяльність українських делегацій в ООН (1945–2020) за матеріалами Національного музею історії України - Срібна , Марія (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Діяльність українських делегацій в ООН (1945–2020) за матеріалами Національного музею історії України