Видання з автографами, екслібрисами та дарчими написами відомих діячів науки та культури у книгозбірні Національного музею історії України - Попельницька , Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Видання з автографами, екслібрисами та дарчими написами відомих діячів науки та культури у книгозбірні Національного музею історії України