Автографи, екслібриси та дарчі написи відомих археологів на виданнях з бібліотеки Національного музею історії України - Попельницька , Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Автографи, екслібриси та дарчі написи відомих археологів на виданнях з бібліотеки Національного музею історії України