Деякі проблеми атрибуції творів Костянтина та Олексія Коровіних на прикладі театральних ескізів з колекції С. Лифаря у зібранні Національного музею історії України - Вітрянська , Анастасія (Науковий вісник Національного музею історії України, 2021)
Деякі проблеми атрибуції творів Костянтина та Олексія Коровіних на прикладі театральних ескізів з колекції С. Лифаря у зібранні Національного музею історії України