МУЗЕЙНИЙ ПОДВИГ УКРАЇНСЬКОГО ВЧЕНОГО ФЕДОРА ЕРНСТА - Походяща, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
Статтю присвячено видатному вченому Федору Ернсту та його діяльності, зокрема роботі у Всеукраїнському історичному музеї ім. Тараса Шевченка (1920-ті – 1933). Ключові слова: музей, мистецтво, музеєзнавство, репресії, національне культурне надбання.