ОЦІНКА АНТИКВАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПОРЦЕЛЯНИ НА ОСНОВІ ПОРІВНЯЛЬНОГО ПІДХОДУ - Індутний, Володимир; Походяща, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
Автори статті провели порівняльний аналіз низки антикварних виробів із кераміки українських та європейських майстрів ХVІІІ–ХХ ст. та запропонували порівняльні схеми з метою визначення оцінки цих предметів. Ключові слова: порцеляна, кераміка, оцінка антикварних виробів, мистецтвознавство, товарознавство, мистецтво.