ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН РЕКОНСТРУКЦІЇ МІСТА КИЄВА 1935 р. (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ) - Буняк, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
У статті розглянуто основні напрямки реконструкції та будівництва в Києві, визначені Гене- ральним планом 1935 р., та представлено матеріали з експозиції НМІУ, які відображають вищезазначену тему.