НЕВІДОМІ РУКОПИСИ КОЛЕКЦІЇ А. О. ТИТОВА ІЗ ФОНДІВ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ - Арістов, Вадим Юрійович (Науковий вісник Національного музею історії України, 2019)
Статтю присвячено пʼяти рукописам із фондів НМІУ, що належали до колекції А. О. Титова. Три з них раніше зберігалися у бібліотеці О. М. Бодянського та походили з України. Два інші документи повʼязані з російськими територіями. У статті розглянуто можливий час та обставини надходження цих пʼяти рукописів до фондів музею. Ключові слова: рукописи, А. О. Титов, О. М. Бодянський, НМІУ