МОНЕТИ СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ БОЛГАРІЇ В КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Бойко-Гагарін, Андрій (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
В статті детально описані мідні монети Другого Болгарського царства, що зберігаються в НМІУ, а також подана історична довідка про монетну справу царства.