ОСОБІСТІ ПЕЧАТКИ ВИДАТНИХ ДІЯЧІВ УКРАЇНИ СЕРЕДИНИ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ ст. ЗІ СФРАГІСТИЧНОЇ КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Родіонова, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
У публікації висвітлюється київський період життя і діяльності трьох видатних особистостей – представників культури і науки середини ХІХ – поч. ХХ ст., печатки яких зберігаються в музейній збірці.