КОЛЕКЦІЇ ЛЮБЕШІВСЬКОГО МУЗЕЮ “ІСТОРІЯ ЛЮБЕШОВА” - Оласюк, Алла (Науковий вісник Національного музею історії України, 2018)
У розвідці подано інформацію про музейні колекції знарядь праці та повсякденного вжитку поліщуків від епохи неоліту до сер. ХХ ст. Ключові слова: Любешів, П. Бущик, музей історії Любешова