РЕЛІГІЙНІ СВЯТА УКРАЇНЦІВ НА ПОШТОВИХ КАРТКАХ ТА МАРКАХ У КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Форманюк, Тетяна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
В статті йде мова про річний цикл українських православних свят, відображених на поштових марках, конвертах та художніх картках з колекції Національного музею історії України.