УКРАЇНСЬКА ТЕМАТИКА НА РАДЯНСЬКИХ ПОШТОВИХ МАРКАХ ІЗ ФОНДОВОЇ КОЛЕКЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ІСТОРИКО-ЕТНОГРАФІЧНОГО ЗАПОВІДНИКА “ПЕРЕЯСЛАВ” - Ревега, Віктор (Науковий вісник Національного музею історії України, 2018)
Стаття присвячена аналізу радянських поштових марок із фондової колекції Національного історико-етнографічного заповідника “Переяслав”, які містять сюжети на українську тематику. Ключові слова: поштова марка, комеморативна марка, непогашена марка, гашена марка, філателістична колекція