НАУКОВА ТА МЕМОРІАЛЬНА СПАДЩИНА МИТРОПОЛИТА ІЛАРІОНА (ІВАНА ОГІЄНКА) У ЗІБРАННІ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ - Буняк, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2018)
У статті йдеться про митрополита Іларіона (Івана Огієнка) відомого українського науковця, українського державного діяча періоду УНР, митрополита Холмського і Підляського (1944), Першоієрарха Української греко-православної церкви Канади (1951) та представлено його наукову і меморіальну спадщину, що зберігається у колекції НМІУ. Ключові слова: митрополит Іларіон, Іван Огієнко, Українська греко-православна церква Канади, меморіальна спадщина, музейний предмет, Національний музей історії України