НАРУКАВНІ ЕМБЛЕМИ ДОБРОВОЛЬЧИХ БАТАЛЬЙОНІВ З ФОНДОВОЇ КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Срібна, Марія (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
У статті на основі фондової колекції Національного музею історії України аналізуються нару- кавні емблеми добровольчих батальйонів, які беруть участь у воєнних діях на Сході України. Висвітлено значення малюнків на нарукавних знаках та проаналізовано різностороннє став- лення населення до певних батальйонів.