З ІСТОРІЇ ОДНОГО ЕКСПОНАТА (ПЕРЕХІДНИЙ КУБОК м. КИЄВА З ФУТБОЛУ КІН. 1940 – 1950 РР.) - Рафальська, Ганна (Науковий вісник Національного музею історії України, 2016)
За допомогою музейного експоната досліджено одну зі сторінок історії київського футболу – розіграші Кубку Києва 1949–1957 рр.