КИЇВСЬКЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ШОКОЛАДНО-ЦУКЕРКОВОЇ ФАБРИКИ «ВАЛЕНТИН ЄФІМОВ» ЗА МАТЕРІАЛАМИ НМІУ - Родіонова, Олена; Мироненко, Тамара (Науковий вісник Національного музею історії України, 2016)
Київська кондитерська фабрика – одне з найстаріших підприємств міста, яке протягом всьо- го періоду існування лише з незначними перервами залишалась провідним постачальником солодкої продукції не тільки у Києві, але й далеко за межами держави. Експонати з музей- ної колекції дозволяють висвітлити історію знаменитої своїми виробами київської шоколад- но-цукеркової фабрики Валентина Єфімова та металообробних фабрик фірм «Жако і Ко» та «М. Кока і М. Бірман» – постачальників пакувальних матеріалів.