ЯТАГАНИ З КОЛЕКЦІЇ НМІУ - Джулай, Марія; Шевченко, Олена (Науковий вісник Національного музею історії України, 2017)
Стаття присвячена групі предметів східної зброї – ятаганам з колекції Національного музею історії України, проблемам їх збереження та реставрації.